vernieuwing, zijn huis, terrein bouwen, verhuren huis Woensdag 24 April 2019

Fabrikanten van huis

Bouw

Contruction huis  
ONTVANGST
Contruction huis¬
PHOTOGALERIE
VIDEO
FORUM
PARTNER
CONTACT
link-carte visites
zwembad, meetklok zwembaden jaarboek 59 Noorden
Europees jaarboek, jaarboek van informatie importation container chantier
webmasters, InternetEntwickler plaats en Blog 59 Noorden
numero 1 de la fenetre en france zwembad promotie, zwembad rechthoekig hout
se loger pas cher par departement gids van het zwembad, prijs zwembad
invoer natuurlijke stenen zwembad hout, foto's zwembad
numero 1 de la piscine spa, tentoonstelling van spas
politiek europa zwembad, winkel zwembad
veiligheid zwembad, bescherming van de kinderen jaarboek zwembad, encyclopedie zwembad
oprichting internet schuilplaats zwembad, geoptimaliseerde veiligheid
verzekeringen, vergelijkend verzekeringen beroepen van de bank, postbank
tous les credits à la consommation: credit immobilier, credit voiture, crédits personnels. real estate credit personal credit between private individuals
Bouw
Web 
MAISON-VIDEO 
Contruction huis  
Bouw

Alvorens zich in een ambitieus project voor de bouw van zijn premiére huis te lanceren, legt u de volgende vragen:

de onroerende markt van uw gebied is voldoende dynamisch opdat een doorverkoop zich onder de beste omstandigheden onderhandelt.

Etes klaar om het belangrijkste deel uw vrije tijd te besteden gedurende verschillende maanden om dit project tot een goed einde te brengen ?

U hebt een zeer nauwkeurig idee van uw behoefte dat niet door de huizen aan de verkoop werd bedekt die u hebt bezocht. u hebt aantal onroerende aankondigingen geraadpleegd en geloofd dat de bouw minder duur is. Om in zeker wezen, vergeet geen enkel element dat in de voorbegroting wordt aangegeven. Volgens het gebied en zijn begroting - de droom van iedereen, zijn huis bezitten en het eigendom bereiken.


Een terrein kiezen en op plannen zijn project in steun met een architect en een landmeter vaststellen


Teneinde onaangenaam de slechte financiële verrassingen te vermijden, een zo nauwkeurig mogelijke voorbegroting uitwerken eveneens zal weten dat de kostenramingen van de bedrijven voor zover mogelijk de materialen en het minst duur mogelijke aanpassingen voorstellen (om de markt te winnen).
Voorziet een beschermingsenvelop van minstens 5% tot 10% van de totale kosten van uw project.


De kosten zullen in ruime mate afhangen van uw keuze, van de fiscaliteit van uw gebied... Om een totale prijs te verkrijgen (met arbeidskrachten) vanaf de prijs enige materialen, vermenigvuldigt met 2 tot 3. Elk gebied van Frankrijk toestaat zich om het milieu en het lastenboek voor de vorm van dit toekomstige huis, modéles van te kiezen dakpannen te eerbiedigen bijvoorbeeld.

Haut de la Page

Bioconstruction maakt het mogelijk om werkelijk op eerbiedigere wijze van het milieu te bouwen erg door een comfort, een welzijn van betere kwaliteit te waarborgen. de kosten van de bouw in het begin zijn hoger dan een traditionele bouw... maar blijven een investering. de bouw of de renovatie van een huis kunnen een effect op het milieu en de gezondheid van de mens hebben die niet onbelangrijk is.


Nochtans bestaat er eerbiedigere technieken en materialen van onze gezondheid en van milieu. "Bioconstruction" herneemt verschillende begrippen. Bioconstruction strikt genomen probeert om de gevolgen van een bouw voor de gezondheid van de mens zoveel mogelijk te verminderen, hem een maximum welzijn verschaffend.


Een huis "bio" zal dus materialen gebruiken die geen allergieën veroorzaken, die geen schadelijke oplosmiddelen losmaken, die de vochtigheid (hygroscopicité) goed enz voeren met antifrictiemateriaal. Bioconstruction bezit eveneens een sociale dimensie door, met name, op de goede betrekkingen van nabijheid vanaf het stadium van de bouw toe te zien.


Écoconstruction bagatelliseert zoveel mogelijk de milieuhinder van het gebouw. Laatstgenoemde zal dus materialen gebruiken die van hernieuwbare hulpbronnen afkomstig zijn, die weinig energie aan de productie vereisen, die niet giftig zijn, die gemakkelijk recyclables zijn


De opvatting van het huis heeft eveneens zijn belang: bioclimatique architectuur om zoveel mogelijk van het zonnelicht (en minder verwarmen) of verstandige localisatie te profiteren (nabijheid van de diensten, de arbeidsplaats, van de gemeenschappelijke vervoermiddelen


Het eco-beleid impliceert een gebruik van het water, van de energie,een beleid inzake huishoudafvalstoffen, een eerbiedig onderhoud van het huis... van het milieu.

Haut de la Page
Fabrikanten van huis

Bepaalde materialen die bij een huis worden gebruikt, zijn geschikt om door het vuur, het water "aangevallen te worden"... Hoe bevatten de materialen zich van ecologische isolatie in dit geval ?


Het vuur

De isolatiemateriaal zijn niet zichtbaar en achter andere materialen, zoals platen van pleisterkalk... geplaatst wat het brandgevaar relativeert. Bovendien zijn bepaalde elementaire voorzorgen te nemen, zoals vermijden om brandbare isolatiemateriaal te plaatsen rond een buis van schoorsteen (die door het dak zou voorbijgaan). Alle plantaardige materialen, zelfs brandvrij, zijn brandbaar... van aandeel hun eigen natuur.


Dat wil echter niet zeggen dat zij gevaarlijk zijn en dat zij embraser bij de mindere gelegenheid gaan. Het merendeel van de isolatiemateriaal op basis van plantaardige vezels wordt trouwens "moeilijk brandbaar" in Frankrijk ingedeeld.


Maar het criterium van de brandbaarheid is niet de enige die rekening houdt met. Deze isolatiemateriaal aan plantaardige basis verbruiken zich slechts aan de oppervlakte of maken geen giftige rook los: daar is niet- onbelangrijke voordelen in geval van brand. Het machinale gedrag aan het vuur is eveneens zeer belangrijk. Bijvoorbeeld, vervormt het hout zich niet en smelt niet bij een brand. Dat wat bijzonder belangrijk voor balken, vensters of deuren...


Het water en de vochtigheid


De plantaardige materialen houden hun isolerende eigendommen in aanwezigheid van vochtigheid, dank zij hun grote hygroscopique capaciteit (mogelijkheid van opslag en teruggave van de omringende vochtigheid).


Niettemin dragen zij niet om voortdurend vochtig te zijn. Men moet dus vermijden om ze te plaatsen in contact met vochtige oppervlakte (goed ervoor zorgen te ventileren).


Ecologische enduits

Een andere lopende toepassing van bioconstruction betreft enduits: pleisterkalk, verven, vernissen enz.
Er bestaat drie soorten pleisterkalk: die samengesteld uit natuurlijke gypse (dat men uit loopbanen uittrekt), die die is op basis van fosfaten (phosphogypse) en die op basis van sulfates afkomstig uit de zuivering van de verbrandingsrook produceert.


Dit twee laatste gypses zijn industriële bijproducten van processen (vaak afkomstig van de productie van met fosfaten besmette meststoffen). Vanuit een technisch standpunt, is de natuurlijke pleisterkalk verkieslijk aan "de synthetische" pleisterkalk, want hij is hygroscopique (betere regeling van de vochtigheid).


Vanuit "een ecologisch" standpunt, moet men pleisterkalk ervoor zorgen te kopen die niet radioactief... is Als men niet zich aan dit of dat "merk" kan vertrouwen, blijkt het slechts de pleisterkalk samengesteld uit natuurlijke gypse zijn minder radioactief.


Frankrijk, met name, geproduceerd van de aanzienlijke hoeveelheden natuurlijke gypse (talrijke loopbanen).

Haut de la Page
Portail de la piscine
Pour tous renseignements:
Portail de la piscine - 75008 - Paris contact-formulaire Formulaire Direct de Contact
Contruction huis  
site_nl Ontvangst  • Video  • Forum  • Photogalerie  • Partnerpage_fr page_uk page_it page_es page_de page_cn 
Maison Video - Tous Droits Réservés ©2003 2016 - Contact-Information-Partenaires-Annonceurs

Stop logement trop cher Se loger facile  Achat en ligne Logements low cost  Meuble cuisines pas cher
Groupage piscine-coque france et europe Piscine coque pas cher